5 Killer Quora Antwoorden op geld lenen

image

Goedkoop geld lenen?

Wist je dat 43 procent van de consumenten met een lening geld leent bij hun dure grootbank? Grootbanken hebben regelmatig dezelfde hogere rente later kleinere, online kredietverstrekkers. Zorg dat jij niet onnodig te veel betaalt en vergelijk leningen op Geldshop.nl. Niet alleen vind jouw zo de lening met de laagste rente, maar je vindt ook u lening die u beste bij je wens kan passen.

Daarom geld lenen vergelijken

Jou lening vergelijken is dus een strak plan, jou vindt zo namelijk direct een kredietverstrekker met lage rente. Onafhankelijke instanties bijvoorbeeld Autoriteit Consument en Forum, de AFM en de Consumentenbond raden consumenten betreffende financiële producten te matchen. Dit levert je behalve veel gedoe een omvangrijke besparing op. Het verschil tussen de duurste plus goedkoopste lening is echter liefst 700 euro per jaar bij een leensom van 25. 000 euro! Dit blijkt uit het onderzoek dat wij boven 2018 hebben uitgevoerd. Vergelijk alle leningen op Geldshop.nl en bespaar zelve ook direct op de kosten van je lening!

Let op! Naast jullie rente zijn er een paar voorwaarden betreffende leningen die per kredietverstrekker verschillen. Op Geldshop.nl kun jouw daarom niets alleen u rente leningen vergelijken, toch ook de voorwaarden van alle leningen. Zo weet je ongetwijfeld dat je beste lening vindt die past betreffende jouw wens en belevenis.

Geld lenen voor oversluiten

Heb je al een lening? Vergelijk dan om te bekijken wat het eind bedrag zal zijn je bespaart sinds aangaande te sluiten. Momenteel los je bijna allemaal leningen boetevrij vervroegd af, zeker betaal je geen bijkomend kosten. Je lening oversluiten is bovendien eenvoudig: jouw zoekt een goedkopere lening, vraagt deze aan aan het bedrag datgene nodig is om je oude lening af te lossen en lost dan de oude lening af wanneer je het leenbedrag in hebt. Een kleine inspanning die een aanzienlijk verschil maakt in je portemonnee.

Goedkoop geld lenen? Top 10 Goedkoopste leningen

We bezitten u 10 laagste rentes voor de persoonlijke lening en het doorlopend krediet op dezelfde rij gezet. Deze is gebaseerd op een lening met 25. 000 euro.

Langduriger informatie over geld lenen

Op zoek naar meer specifieke informatie over geld lenen? Bekijk dan ook eens onderstaande pagina's:

 • Top 10 Persoonlijke lening
 • Top 10 Doorlopend krediet
 • Top 10 Laagste rente lening
 • Lening oversluiten
 • Lening aanvragen

Waarom geld lenen vergelijken met Geldshop.nl?

Op Geldshop.nl maken we het lening aanbod overzichtelijk en begrijpelijk, zodat de juiste lening aanvragen voor jou eenvoudig wordt. Geld lenen aanvang dus met een vergelijking op Geldshop.nl.

Grootste aanbod leningen vergelijken

Wij zetten het grootste aanbod crediteuren plus leningen voor jou met een rij. Betreffende de hand van een aantal vragen die we stap voor stap stellen maken we een overzicht van de best passende leningen. Zo vergelijk je met aandacht alle getoonde leningen plus vind je in 1 oogopslag welke lening kan passen bij jouw situatie en wensen met bovendien de laagste rente en meest gunstige voorwaarden. Vervolgens vraag je direct online dezelfde gratis en vrijblijvende offerte aan voor de lening van je keuze.

Onafhankelijk plus actueel vergelijken

De data dat we tonen krijgen wij van het onafhankelijke MoneyView, waardoor we jullie actuele rente én voorwaarden betreffende leningen tonen. De afspraken met de aanbieders hebben bovendien geen invloed op de resultaten boven de geld lenen vergelijking. Daarom zijn wij tevens een van de weinige vergelijkingssites die voldoet betreffende het Keurmerk Objectief Vergelijken. De goedkoopste lening tonen we altijd bovenaan de overzicht, ook als wij geen afspraken hebben aan de kredietverstrekker. Zo zie je écht de laagste rente en je betaalt ook geen extra prijs indien je de lening kiest.

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons bezitten bespaard geven ons beslist hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en jullie kennis betreffende onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je aanvragen of hulp nodig aan de geld lenen vergelijking? Onze deskundige, gecertificeerde klantenservice helpt jouw graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van de Jaar 2019

Geldshop.nl ben in 2019 voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Tijdsperiode verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse op internet publieksprijs wordt objectief plus onafhankelijk georganiseerd voor de betere en populairste websites bij Nederland. Per categorie bestaan er maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek karaf stemmen.

In 2019 scoorde Geldshop.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9, 4. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren in de categorie Vergelijken, was beslist 9, 0. Geldshop.nl scoort dus ruim nabij u gemiddelde. Lees alhier langduriger over de uitslag.

Goedkoopste lening gevonden?

Heb je een vergelijking gemaakt en u goedkoopste lening met u beste voorwaarden gevonden? Vervolgens laat je die besparing natuurlijk niet liggen. Je leven tenslotte geen dief van je eigen portemonnee. Sluit de lening direct op internet af via Geldshop.nl en bespaar tot en met wel 700 euro! Licht verdient vinden wij.

Prijsopgave geld lenen

Zodra je de goede lening die aan jouw wensen voldoet gevonden hebt, vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan op Geldshop.nl. Dit duurt ongeveer vijf minuten. Houd de volgende gegevens bij de hand:

 • Je persoonlijke gegevens
 • Je gezinssituatie
 • Jou woonsituatie
 • Je inkomsten en uitgaven

Indien je de aanvraag hebt afgerond, beoordeelt de kredietverstrekker je aanvraag. Indien je voldoet aan de acceptatievoorwaarden ontvang je een voorstel, vaak nog dezelfde dag. Ben je bijgaand akkoord, dan stuur jou u getekende voorstel terug, samen met de benodigde documenten (legitimatiebewijs, salarisstrook en bankafschriften waarop het inkomen en vaste lasten staan). Zodra alle documenten compleet plus goedgekeurd zijn sinds de lening verstrekker, vind je vaak nog dezelfde weekdag het geld op je rekening.

Als jou na het aanvragen met de offerte verzoeken hebt of je lening wilt wijzigen, kun je altijd contact opnemen aan ons Service Team.

Wil jou dezelfde bestaande lening oversluiten? Geef dit aan gedurende het invullen van jou gegevens. De kredietverstrekker houdt hier dan rekening mee.

Geld lenen vergelijken: aankondiging over lenen

Uiteraard willen we dat je de lening vindt die u beste bij je wensen past. Daarom geven we je tips mee voordat het vergelijken van leningen. We zetten ze voordat je op een rij:


 • Hoe werkt geld lenen?

Geld lenen is niet kosteloos. Je moet de lening uiteraard terugbetalen. Je lost iedere maand een bedrag af wat bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. Boven onze geld lenen vergelijking zie je wat u maandlasten, het bedrag dat je elke maand betaalt, en de totale prijs van de lening is. Zo zie je direct waar goedkoop geld lenen mogelijk is en is zelf jou lening berekenen niet nodig.

Consumenten lenen geld voordat verschillende doelen, zoals geld lenen voordat auto, lenen voor een verbouwing alsof voor dezelfde restschuld financieren. Sommige kredietverstrekkers springen hierop in sinds leningen betreffende te bieden die enkel voor een specifiek leendoel af te sluiten is. Door boven de geld lenen vergelijking aan bij geven enigszins jouw leendoel is, tonen wij een overzicht van alle leningen die hiervoor geschikt zijn.

 • Type leningen

Geld lenen kan in twee vormen: met de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Welke lening voor jou u meest geschikt is, hangt af van je belevenis en wensen. Op Geldshop.nl kun je zowel het doorlopend krediet als de persoonlijke lening vergelijken.

Geld lenen aan persoonlijke lening

Een persoonlijke lening heeft dezelfde vaste rente, vaste looptijd en vaste maandlast. Je weet precies wat de lening gaat kosten plus daarom is deze leenvorm handig bij een aankoop waarvan je de prijs van tevoren weet, zoals een auto.

Geld lenen aan doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is flexibeler. Je hebt een maximaal kredietlimiet waarbinnen je vrij opneemt daarbovenop aflost. Het doorlopend krediet kent een variabele rente, genkel vaste looptijd en jouw betaalt enkel rente betreffende het uiteindelijk opgenomen bedrag. Je weet van tevoren dus niets wat de lening precies kost. Die leenvorm komt bijvoorbeeld met pas indien je langer financiële ruimte nodig hebt. Je neemt eerder afgeloste bedragen weer terug met mocht je wat extra’s nodig bezitten.

Twijfel je nog hoe je wilt geld lenen? Lees het artikel 'Persoonlijke lening ofwel doorlopend krediet? ' voor langduriger informatie en de voor- en nadelen over deze twee leenvormen.

 • Hoeveel geld moet ik lenen?

Je wilt natuurlijk niet in de financiële https://www.geldshop.nl problemen komen sinds een lening. Verantwoord geld lenen zijn daarom relevant. Iedereen bezit echter een andere volledige lening, vandaar ieders omstandigheid uniek is. De banken en kredietverstrekkers die wij vergelijken hanteren een minstens leenbedrag van 2. 500 euro plus een maximale leenbedrag van 75. 000 euro.

Verantwoord geld lenen

Jouw maximale lening berekenen kan je doen aan de hand betreffende je inkomen en vaste lasten. Boven onze vergelijking stellen wij je dezelfde aantal vragen zodat we je dezelfde overzicht beheersen geven met leningen die aansluiten op je situatie en wensen. Is geld lenen in jouw omstandigheid niet verantwoord of zijn er genkele enkele aanbieder die een lening aanbiedt voor jouw specifieke belevenis en wensen, dan laten we je dat ook weten.

 • Boetevrij extra aflossen met je lening

Wanneer je meer aflost dan het afgesproken maandbedrag, ben je sneller betreffende de lening af. Enkel loopt de kredietverstrekker later rente-inkomsten mis, waardoor zij je een boete opleggen om die inkomsten te compenseren. Dit geldt enkel voor de persoonlijke lening. Gelukkig zijn er nog maar een paar verstrekkers dat zulke boetes uitdelen. Bij de meeste kun jouw zonder zorgen boetevrij bijkomend aflossen.

Zoek je een lening waarbij boetevrij bijkomend aflossen mogelijk is? Geef je voorkeuren aan in ons overzicht en we tonen je alleen u leningen waar je eerder boetevrij kunt aflossen.

 • Geld lenen met overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) zorgt dat je nabestaanden niets met de schulden betreffende je lening blijven zitten in het geval jouw komt te overlijden gedurende de looptijd. Bij enkele kredietverstrekkers is deze verzekering gratis inbegrepen, maar de rente is dan erg vaak hoger.

Zijn de ORV niet kosteloos inbegrepen, dan kun je er beslist nemen via een verzekeringsmaatschappij. Je betaalt dan genkel hogere rente, maar ongetwijfeld een aparte premie.

Wil je een ORV? Geef dit vervolgens aan in onze vergelijking en wij tekenen jou alleen de leningen met een ORV inbegrepen.

 • Geld lenen en leenbedragen

Vrijwel alle kredietverstrekkers hanteren verschillende rentetarieven voor u meerdere leenbedragen. Doorgaans geldt dat hoe hoger het leenbedrag is, hoe lager de rente. Dat komt vandaar bij een hoger leenbedrag de eenmalige prijs, bijvoorbeeld administratiekosten, in verhouding een stuk lager is. We raden je echter betreffende om niet langer te lenen dan nodig zijn!

Op zoek naar u voorstel leningen voor dezelfde bepaald leenbedrag? Start hier dan direct je vergelijking voordat:

 • 10. 000 euro lenen
 • 20. 000 euro lenen
 • 25. 000 euro lenen
 • 50. 000 euro lenen

Tarieven geld lenen boven beeld

Geld lenen doe je niet zomaar. Je gaan hiermee beslist verplichting aan met een bank, wat best ingewikkeld kan is. Daarom aanreiken we je inzicht in de exacte looptijden en tarieven betreffende geld lenen en hebben we een voorbeeldberekening gemaakt. Hieronder zie jouw betreffende zowel de persoonlijke lening als het doorlopend krediet u minimale en maximale rentepercentages voor verschillende leenbedragen. Jou ziet dus dat de minimale looptijd twaalf kalendermaanden plus de maximale looptijd 120 maanden bedraagt.

U rentepercentage voor dezelfde lening bedraagt minimaal 3, 80% en maximaal 9, 90%.

Tarieven persoonlijke lening

Kredietbedrag €2. 500 €25. 000 €50. 000

Minimale rente 7, 60% 3, 80% 3, 80%

Maximale rente 9, 90% 8, 70% 8, 70%

Minimale looptijd (maanden) één 1 één

Maximale looptijd (maanden) 83 180 180

Voorbeeldberekening persoonlijke lening

Kredietbedrag €2. 500 €25. 000 €50. 000

Minimale rente 7, 60% 3, 80% 3, 80%

Looptijd (maanden) 60 60 60

Geheel krediet €2. 995 €27. 446 €54. 892

In bovenstaand voorbeeld gaan we uit van een looptijd van 60 maanden.

Tarieven doorlopend krediet

Kredietbedrag €2. 500 €25. 000 €50. 000

Minimale rente 9, 8% 4, 5% 4, 5%

Maximale rente 11, 4% 7, 4% 7, 0%

Minimale looptijd (maanden) 1 1 1

Maximale looptijd (maanden) 240 240 240

Voorbeeld doorlopend krediet

Kredietbedrag €2. 500 €25. 000 €50. 000

Minimale rente 9, 8% 4, 5% 4, 5%

Looptijd (maanden) 64 56 56

Totaal krediet €3. 183 €27. 674 €55. 349

De rente met dezelfde doorlopend krediet loopt uiteen met 4, 5 procent zelfs 11, 4 procent. Jullie rente is variabel, wat betekent dat de rente gedurende de looptijd karaf wijzigen. In bovenstaand voorbeeld gaan we ervan uit dat de rente gratis wijzigt. Bovendien vertrekken we ervan uit datgene je elke maand 2 procent van de kredietsom aflost en eerder afgeloste bedragen niet opnieuw opneemt.